Personal trainer in Utrecht

Trainen met plezier

Zoek je een personal trainer in Utrecht? Is je belangrijkste doel om fitter te worden en misschien ook in het algemeen een gezondere leefstijl op te pakken? Ben je veertigplus? Dan zou het wel eens kunnen dat je Bij Bart op je plaats bent. Op een plezierige, ontspannen manier trainen staat bij mij voorop, en natuurlijk óók met resultaat.

Ik ben NASM gecertificeerd personal trainer met een specialisatie in het trainen van mensen vanaf veertig jaar tot en met de hogere leeftijdscategorieën.

Haalbare doelen

Welke trainingsvormen we ook samen kiezen, het stellen van haalbare doelen is cruciaal. Elke keer een stapje vooruit, als het even kan, is de doelstelling bij iedere klant. Hoe groot die stap is, of juist hoe klein, is niet zo relevant. Gaat het een keer wat minder? Dan zet je gewoon een stapje naar achter en dan weer twee naar voren!

Lees hier meer over mij als personal trainer in Utrecht.

Fitheidstesten

De eerste training en daarna elke 12 weken doe we een aantal tests en metingen. Dit zijn onder meer een snelheidstest, een submaximale krachttest en een conditietest (duurvermogen). Op basis van je profiel kies ik een aantal specifieke testen. Daarmee krijgt je heel precies inzicht in de ontwikkeling die je doormaakt. Met die gegevens kunnen we ons focussen op dié elementen van het trainingsprogramma die nog extra aandacht verdienen. Of gewoon lekker zo doorgaan natuurlijk! 

Locaties in Utrecht, De Bilt en Huizen

Ik geef mijn personal trainingen buiten of online. Beide opties bieden goede mogelijkheden om effectief te trainen. De buitentraining kan plaatsvinden op locaties  in de openbare ruimte in Utrecht, gemeente De Bilt (en gemeente Huizen op donderdagen). In aangrenzende gemeenten kan ook, dan reken ik €0,50 per km aanrijkosten. Klik hier voor trainingslocaties.