Personal training in Utrecht

Trainen met plezier

Ik geef personal training in Utrecht en omgeving. Is je belangrijkste doel om fitter te worden en misschien ook in het algemeen een gezondere leefstijl op te pakken? Op een leuke manier trainen staat bij mij voorop, maar natuurlijk óók met resultaat. Op een leuke manier trainen en trainen met een hoog rendement kunnen namelijk prima samengaan.

Ik ben NASM gecertificeerd personal trainer (de nummer één personal trainer opleiding in de USA) met een specialisatie in het trainen van 40-plussers. Maar als je niet in die leeftijdscategorie valt, ben je bij mij evengoed welkom!

Haalbare doelen

Welke trainingsvormen we ook samen kiezen, het stellen van haalbare doelen is cruciaal. Elke keer een stapje vooruit, als het even kan, is de doelstelling bij iedereen die ik train. Gaat het een keer wat minder? Dan train je gewoon even wat rustiger en voer je de intensiteit op als je er weer klaar voor bent. Want hard trainen op momenten dat je er fysiek of mentaal niet klaar voor bent, werkt averechts.

Fitheidstesten

We doen de eerste training een aantal tests en metingen. Door de testen elke 3 maanden te herhalen, krijg je een goed beeld van je progressie. 

Ik kies de testen op basis van je profiel uit. Daarmee krijgt je heel precies inzicht in de ontwikkeling die je doormaakt. Met die kennis kunnen we ons focussen op dié elementen van het trainingsprogramma die nog extra aandacht verdienen.

Locaties in Utrecht, De Bilt en Huizen

Ik geef mijn personal trainingen in een fitnessstudio aan de Europalaan, buiten of bij je thuis. De buitentraining kan plaatsvinden in de groene buitenruimte bij mijn praktijk in Utrecht en op locaties in de openbare ruimte in Utrecht, gemeente De Bilt en gemeente Huizen. In Huizen heb ik een praktijk aan de Ambachtsweg 46. 

Voor locaties die buiten een straal van 10 kilometer vallen van één van mijn vaste werklocaties in Utrecht of Huizen óf mijn thuisadres in Maartensdijk, reken ik €0,50 per km aanrijkosten. Klik hier voor mijn vaste locaties.

Leefstijlcoaching

Naast personal trainer ben ik ook leefstijlcoach. Ik ben daarvoor post-HBO opgeleid en lid van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaching kan veel toevoegen aan personal training. In een traject van 4 tot 7 gesprekken maak je een vliegende start op weg naar een duurzaam gezond leefpatroon. Lees hier meer over mijn leefstijlcoachtrajecten.